Tavsiye Nokia 6 Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 6 Root Atma ve TWRP Yükleme
Nokia'nın ülkemizde satışa sunduğu ilk modellerden bir tanesi olan Nokia 6 şuanda 1200 Türk Lirası civarındaki fiyatı ile orta seviye cihazlar arasında iyi bir alternatif olarak yerini korumaya devam ediyor. Bu konuda sizlere Nokia 6 root atma ve Nokia 6 twrp yükleme işlemleri nasıl yapılıyor ondan bahsedeceğim. Öncelikle tıklayarak bootloader kilidini açmanız gerekmektedir. İşlemlere başlamadan önce telefonunuzdaki dosyaların yedeğini almayı unutmayın. Ayrıca işlemlerden sonra herhangi bir sorun oluşursa ben veya maxicep.com sorumlu değildir.

Nokia 6 TWRP Yükleme

BURAYA tıklayın ve adb driver dosyasını bilgisayarınıza indirerek yükleyin. tıklayarak Nokia 6 twrp dosyasını bilgisayarınıza indirin ve dosya adını recovery.img olarak değiştirerek adb klasörü içerisine atın. Telefonu tamamen kapatın. Ses açma + güç tuşlarına basılı tutun ve karşınıza gelen seçenekler arasından reboot bootloader seçeneğine gelerek güç tuşu ile seçin. Telefonu kablo ile bilgisayara bağlayın. Adb klasörü içerisinde cmd ekranını açın.
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazın ve enter tuşuna basın. Ardından yükleme bitince telefonu bilgisayardan ayırarak yeniden başlatın. Nokia 6 twrp yükleme işlemi bitmiştir.

Nokia 6 Root Atma

TWRP yükledikten sonra tıklayarak Nokia 6 root atma için gerekli olan magisk dosyasını indirerek telefonunuzun içine atın. Telefonu tamamen kapatın. Ses açma + güç butonlarına aynı anda basılı tutarak telefonunuzda twrp menüsünü açın. Yükleme kısmına girerek magisk 19 dosyasını bulun ve seçerek yükleyin. Yüklemeden sonra telefonu yeniden başlatın. Nokia 6 root işlemi başarıyla bitmiştir.
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK


MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Garantisi bitttiğinde yapmayı düşünüyorum
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Garantisi devam ediyor
 
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
@Buğra Nokia artık bootloader açma desteği vermiyormuş. Başka nasıl yaparız ?
 
Erkin_Cankut

Erkin_Cankut

Üye
Faydalı bir açıklama...
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK


Üst Alt