Xiaomi Mi 9T Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 9T Root Atma ve TWRP Yükleme
Xiaomi'nin uygun fiyatlı çerçevesiz akıllı telefonu Mi 9T bildiğiniz üzere Redmi K20 modelinin dünya genelinde satışa sunulduğu varyantı olarak karşımıza çıkıyor. Ülkemizde de Mi 9T adıyla satılan telefon sahip olduğu donanım özelliklerinin yanı sıra çerçevesiz ekran paneliyle dikkatleri üzerine çekiyor. Bu konuda sizlere Xiaomi Mi 9T root atma ve Xiaomi Mi 9T twrp yükleme işlemlerinin nasıl yapılacağını kısaca anlatacağım. Bu sayede isterseniz Mi 9T imei yazma gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

İlk olarak BURAYA tıklayarak Mi 9T bootloader kilidi açma işlemini yapın. Sonrasında BURAYA tıklayarak adb driver dosyasını indirin ve bilgisayarınıza yükleyin.

Xiaomi Mi 9T TWRP Yükleme

Öncelikle tıklayarak Mi 9T twrp dosyasını indirin ve dosya adını recovery.img olacak şekilde değiştirerek adb klasörünün içerisine atın. Ardından telefonunuzu tamamen kapatın. Ses kısma + güç tuşlarına basılı tutarak telefonu fastboot modunda açın ve kabloyla bilgisayara bağlayın. CMD ekranını adb klasörü içerisinde açın ( shift + fare sağ tık ) ardından aşağıdaki kodları sırasıyla yazın ve enter tuşuna basın. Kısa süren yüklemenin ardından Mi 9T twrp yükleme işlemi bitecektir.

Kod:
fastboot devices

fastboot flash recovery recovery.img

Xiaomi Mi 9T Root Atma

TWRP yükledikten sonra tıklayın ve Mi 9T root atma için gerekli olan dosyayı indirerek telefonunuzun içine atın. Ardından telefonu kapatın. Ses açma + güç tuşlarına basılı tutarak twrp recovery menüsünü açın. Sonrasında yükle kısmına girerek Mi 9T root dosyasını seçin ve yüklemeye başlayın. Yükleme bittikten sonra telefonunuzu yeniden başlatın.
 
  • Beğen
Tepkiler: Eren Değerli, hazebe ve Mesut Aktaş


barut09

Üye
desen şifresi var kırmak için twrp yuklenebilirmi
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
desen şifresi var kırmak için twrp yuklenebilirmi
twrp yüklediğiniz zaman size desen şifresini soracaktır. desen şifresini girmezseniz tüm dosyalar şifrelenir ( telefonu açabilmek için hafızayla beraber full sıfırlama yapmanız gerekir o zaman )
 

bstarsz

Üye
TWRP Çalışmadı bu denediğim 3. TWRP nerde sorun var anlamadım.
 


Üst Alt