Huawei Honor Play Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Honor Play Root Atma ve TWRP Yükleme
Akıllı telefonlardan oyun oynamayı seven kullanıcılara yönelik olarak geçtiğimiz yıl duyurulan ve piyasaya sunulan uygun fiyatlı akıllı telefon Honor Play şuanda 2200 Türk Lirası civarında bir fiyat ile ülkemizde de satılmaya devam ediyor. Özellikle oyuncular için farklı özelliklere sahip olan Honor Play sahip olduğu Kirin 970 işlemci, oyun modu ve 3750 mAh kapasiteli pili ile birçok kullanıcının ihtiyacına oldukça hızlı bir şekilde yanıt verebiliyor.

Eğer sizde Honor Play modelinde daha fazla özelleştirme uygulaması kullanmak ve telefonunuza tam erişim istiyorsanız aşağıda anlatımını yapacağım yöntem sayesinde Honor Play root atma işlemini kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için gerekli olan Honor Play twrp recovery yükleme işlemine de yine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Bu işlemler cihazınızı garanti dışı bırakacaktır. Root ve twrp işlemlerinden sonra telefonda meydana gelebilecek herhangi bir sorundan maxicep.com veya ben sorumlu değilim. İşlemlere başlamadan önce cihazınızda bulunan tüm dosyaların yedeğini almayı unutmayın. Bu işlemleri yapabilmeniz için Honor Play bootloader kilidi açık olması gerekmektedir.

Honor Play TWRP Yükleme

İlk olarak adb driver dosyalarını BURAYA tıklayarak yükleyin. Sonrasında tıklayarak Honor Play twrp dosyasını indirin. Dosya adını recovery.img olacak şekilde değiştirin ve adb driver klasörü içine atın. Telefonu tamamen kapatın. Ses kısma + güç butonlarına aynı anda basılı tutarak telefonu fastboot modunda açın ve kablo ile bilgisayara bağlayın. Adb driver klasörü içerisinde cmd ( komut yöneticisi ) aracını çalıştırın. Ekrana
Kod:
fastboot devices
kodunu yazın. Sora
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazın ve enter tuşuna basın. Birkaç saniyelik yükleme işleminin ardından Honor Play twrp yükleme işlemi bitecektir. Daha sonra telefonu bilgisayardan ayırarak kapatabilirsiniz veya telefonu normak bir şekilde yeniden başlatabilirsiniz.

Honor Play Root Atma

BURAYA tıklayarak Honor Play root için gerekli olan dosyayı indirin ve cihazınızın hafızasına atın. Sonrasında telefonunuzu tamamen kapatın. Ses açma + güç butonlarına basılı tutarak telefonu recovery modunda açın. Ardından yükle kısmına gelerek daha öncesinde cihazın içine attığınız magisk dosyasını bulun ve seçerek yükleyin. Bu işlemlerin ardından telefonu yeniden başlatın. Honor Play root atma işleminin başarılı olup olmadığını kontrol etmek için Google Play üzerinden root check uygulaması indirin ve test edin.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş


Selcukcoskun1903

Selcukcoskun1903

Üye
Sayın admin bey lütfen videolu bir şekilde anlatırmısınız okuyarak anlamdım nasıl yapıldığını.
 

Roket39

Üye
Kardeş Videolu Bir Şekilde Anlatım Olursa Daha İyi Olur Bence..
 

ciristall

Üye
Honor play root atma. Başlığının altında buraya kelimesinde link yok.
 


Üst Alt