Xiaomi Mi 8 SE Root Atma ve TWRP Recovery Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 8 SE Root Atma ve TWRP Recovery Yükleme
Xiaomi'nin geçtiğimiz yıl Mi 8 serisi kapsamında duyurduğu üst seviye özelliklere sahip cihazlardan biri olan Mi 8 SE sahip olduğu uygun fiyat etiketi ve üst düzey birçok özelliği ile en az Mi 8 kadar adından söz ettirmeyi başarmıştı. Bu yılda Mi 9 serisi ile beraber duyurulan Mi 9 SE modeli de aynı etkiyi yapacak gibi görünüyor. Android kullanıcılarının yıllardır birçok cihaz için istediği root atma ve TWRP recovery yükleme işlemlerini sizler için bu yazıda anlatacağım.

Xiaomi Mi 8 SE TWRP Recovery Yükleme

İlk olarak cihazınızda bulunan bütün dosyaların yedeğini alın. İşlemler sonucunda cihazınızda oluşabilecek yazılımsal veya donanımsal hiçbir sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. Öncelikle BURAYA tıklayarak Mi 8 SE bootloader kilidi açma işlemini gerçekleştirmeniz gerekiyor. Ardından tıklayarak Mi 8 SE TWRP recovery dosyasını bilgisayara indirin ve bir klasöre çıkartın adını da recovery.img olacak şekilde değiştirin. Daha sonra telefonunuzu kapatın. Ses kısma ve güç tuşlarına aynı anda basılı tutarak telefonunuzu fastboot modunda açın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Telefonunuzu bilgisayara bağlayın ve recovery dosyasını attığınız klasör içerisinde cmd ( komut penceresi ) açın. Ardından ekrana ilk olarak
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazın. Bu sayede Xiaomi Mi 8 SE TWRP recovery yüklenecektir. Daha sonra cmd ekranına
Kod:
fastboot reboot recovery
kodunu yazarak veya telefonu kapatıp ses açma + güç butonlarına basılı tutup açarak recovery menüsüne giriş yapabilirsiniz.

Xiaomi Mi 8 SE Root Atma

Yukarıdaki işlemleri yapıp recovery yükledikten sonra Mi 8 SE root atma işlemi için telefonunuzun hafızasına tıklayarak ve tıklayarak iki dosyayı indirin ve atın. Ardından TWRP menüsü üzerinden Install (yükle) kısmına girerek ilk önce Magisk-v16.4.zip dosyasını ve ardından Disable_Dm-Verity_FEC_v1.1.zip dosyasını yükleyin. Daha sonra telefonu yeniden başlatarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu sayede hem TWRP recovery yüklenmiş olacak hemde cihazınıza root yetkisi kazandırmış olacaksınız.
 

Ekli dosyalar



Misafir - 725754

Merhaba işlem sırasında cihaz hafıza sıfırlanıyor mu?
 

sezeres_

Üye
klasör içerisinde cmd nasıl açıyorz ya
 
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
klasör içerisinde cmd nasıl açıyorz ya
Eğer Windows 10 kullanıyorsanız Dosya Gezgini içerisindeki adres satırına cmd yazıp enter basın klasör içerisinde cmd açılmış olur.
 
Son düzenleme:


Üst Alt