Sony Xperia XZ Premium Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia XZ Premium Root Atma ve TWRP Yükleme
Japon akıllı telefon üreticisi Sony'nin 4K ekranlı Premium serisinin ilk üyelerinden biri olan Xperia XZ Premium sahip olduğu ekran paneli ile bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Özellikle fotoğraf ve videolarda 4K ekranın faydasını gören kullanıcılar zamanla eskiyen cihazlarına farklı yazılımlar yüklemek isteyebiliyor. Bu gibi durumlarda yardıma koşan Xperia XZ Premium twrp recovery sayesinde sizde Xperia XZ Premium root işlemi yaparak cihazınızda daha fazla yetki sahibi olabilirsiniz.

Aşağıdaki işlemlerin ardından telefonda meydana gelebilecek herhangi bir donanımsal veya yazılımsal sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. İşlemlere başlamadan önce telefonunuzdaki bütün dosyaların yedeğini alın. İlk olarak BURAYA tıklayarak Xperia XZ Premium bootloader kilidi açma işlemini yapın ve kilidi kaldırın. BURAYA tıklayarak adb driver dosyalarını bilgisayarınıza yükleyin.

Sony Xperia XZ Premium TWRP Yükleme

tıklayarak Sony Xperia XZ Premium twrp dosyasını bilgisayarınıza indirin ve adb klasörünün içine atarak adını recovery.img olacak şekilde değiştirin. Telefonunuzu tamamen kapatın. Ses kısma + güç butonlarına basılı tutarak telefonu fastboot modunda açın ve kablo ile bilgisayara bağlayın. Daha sonrasında adb klasörünün içinde cmd ( komut yöneticisi ) uygulamasını çalıştırın.
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazın. Bu sayede Xperia XZ Premium twrp recovery yüklenecektir.

Sony Xperia XZ Premium Root Atma

tıklayarak Xperia XZ Premium root dosyasını indirin ve telefonunuzun hafızasına atın. Sonrasında telefonunuzu kapatın ve ses açma + güç butonlarına aynı anda basılı tutarak telefonu twrp recovery menüsünde açın. Yükle kısmına girerek magisk dosyasını bulun ve seçerek yükleyin. Yükleme işleminin ardından telefonunuzu yeniden başlatın.
 


papika

Üye
Allah aşkina bi yardim edin
 
Yönetici tarafından düzenlendi:

kaygisiz1

Üye
Sony Xperia XZ Premium da bootloader kilidini açtım peki nasıl geri kapatabilirim?
 


Üst Alt