Mozilla Firefox Nasıl Sıfırlanır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Mozilla Firefox Nasıl Sıfırlanır ?
Dünyada şuanda internet tarayıcıları konusunda büyük bir savaş var diyebiliriz. Teknoloji dünyasının en eski ve en büyük şirketleri gerek mobil gerekse bilgisayar kullanıcılarını kendisine çekebilmek için en iyi internet tarayıcısı uygulamasını yapmaya çalışıyor. Bu konuda Chrome, Firefox, Opera ve İnternet Explorer gibi efsaneler ön plana çıkarken diğer taraftan birçok ufak şirketinde önemli internet tarayıcısı uygulaması bulunuyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bunlar arasında Google Chrome kadar olmasa da milyonlarca kullanıcısı olan ücretsiz internet tarayıcısı Mozilla Firefox şuan için gerek eklenti desteği gerekse kullanıcılara sunduğu sayısız ek özellik ile oldukça popüler diyebiliriz. Çok fazla RAM tüketmeyen ve kullanıcılara en hızlı şekilde yanıt vererek internette gezinme imkanı sunan gelişmiş özelliklere sahip Mozilla Firefox her tarayıcının başına gelen çökme sorunlarını bazen yaşayabiliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu yazımda sizlere Mozilla Firefox nasıl sıfırlanır ? Bunun cevabını vereceğim. Öncelikle Firefox sıfırlama işlemi sayesinde tarayıcınızın eskisi gibi çok daha hızlı ve verimli çalışacağını söyleyebilirim. Elbette bu işlemin sürekli olarak yapılmaması gerektiğini de belirtmem gerekiyor. Eğer çok çökme sorunu yaşıyorsanız veya tarayıcınızın artık eskisi kadar hızlı olmadığını düşünüyorsanız sizde aşağıdaki basit adımları takip ederek tarayıcınızı sıfırlayabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öncelikle bilgisayarınızda yüklü olan Mozilla Firefox uygulamasını açın. Daha sonrasında adres çubuğuna
Kod:
about:support
yazın ve enter tuşuna basın. Bu sayede tarayıcının sorun giderme sayfasına ulaşacaksınız. Burada karşınıza bazı özelliklerin yer aldığı bir sayfa çıkacaktır. Bu sayfanın sağ üst tarafında Firefox tarayıcısını yenile adında bir buton göreceksiniz. Bu butona basarak tarayıcıyı sıfırlayabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PALA.


PALA.

PALA.

Üye
evet öyle yazmıştım içerikte fakat bizim : s kısayolu birlikte yazılınca :s oluyormuş şimdi fark ettim siz yazınca :)
Bu tip anahtarları kod ekleme seçeneği ile eklemek daha iyi oluyor, konu içinde teşekkürler...
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt