Türkiye dahil bir çok ülke için yayınlanan 'Twitter Lite' nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Türkiye dahil bir çok ülke için yayınlanan 'Twitter Lite' nedir?
Twitter Lite, Türkiye dahil 21 farklı ülke için daha kullanıma sunuldu. Peki nedir bu Twitter Lite? ne gibi özelliklere sahip?



Twitter Lite, basit olarak Twitter'ın hafifletilmiş sürümüdür. Ancak yapılan güncellemeler ile bir çok önemli özellğe sahiptir. Bu sayede 2G ve 3G gibi hızlarda oldukça hızlı çalışır. Veri kullanımının oldukça az olduğu Twitter Lite sürümü 1MB gibi oldukça küçük yükleme boyutuna sahiptir.

Twitter Lite'ın şu an için bir web sürümü bulunmuyor. Twitter Lite, Android işletim sistemine sahip cihazlar için toplam 46 ülkede Google Play Store'da yayınlanmış durumda. Uygulamaya gelen son güncelleme ile anlık bildirimler, gece modu, yer işaretleri ve resim kaydetme gibi özelliklere de sahip oldu.

Twitter veri kullanımı nasıl azaltılır?
Twitter Lite en az veri kullanımı için geliştirilmiştir. Twitter Lite sürümünde veri tasarrafu özelliğinin açık olması gerekmektedir. Veri tasarrufu özelliğini açmak için profil fotoğrafınıza tıklayıp karşınıza gelen menüden açabilirsiniz.

Twitter Lite gece modu nasıl aktifleşir?
Twitter Lite sürümüne gece modu özelliği eklenmiştir. Gece modu özelliğini aktifleştirmek için profil fotoğrafına tıklayıp karşınıza gelen seçeneklerden aktif hale getirebilirsiniz.

Twitter Lite nasıl indirilir?
Twitter Lite sürümü şu an için Android 5.0 ve üzeri işletim sistemine sahip cihazlar için Google Play Store üzerinden indiriliyor. Aşağıda yer alan bağlantı sayfasına tıklayarak Twitter Lite uygulamasını indirebilirsiniz.

 
  • Beğen
Tepkiler: DeV/AsA, TheNightMare. ve MAERKEK


MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Bunun java symbian versiyonu yok mu
 
  • Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Bendeki de soru mu ? Bu gidişle programcılığa atılacam yoksa telefon süs olacak. Twitterın bu geliştirmesi olumlu karşılanacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: ANIL


Üst Alt