Telefonu Kırcam Artık Lütfen Yardım Edin. (Çözüldü)

Sponsorlu Bağlantılar



agoguzhan

agoguzhan

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumun problemi çözüldü. Nasıl oldu derseniz 7.0 dan 6.1 e dönüş yapıp bmw_m6 nın bu konuda paylaştığı videodakini yaptım oldu *#2663# menüsü olan video bmw_m6 sayesinde olduğu için çok teşekkür ederim.
 
  • Beğen
Tepkiler: bmw_m6

kip3lov

Üye
ben o kodu giremiyorum MMI hatası veriyor. Nasıl çözebilirim ?
 
bmw_m6

bmw_m6

Üye
ben o kodu giremiyorum MMI hatası veriyor. Nasıl çözebilirim ?
arkadasim kod bazi romlarda calismiyor veya hata veriyor farkli romlarla deniyeceksin. tabi rom atinca hersey silinir bunuda bilin.
 

Sofican 0216

Üye
Selamünaleyküm (Samsung Galaxy SM-J415F) (Oreo_8.1.0) (Pie_9) sürümünü Odin ile uygun stook room u buldum. İstediğim Gb gayet başarılı geçti çok şükür. Fakat FRP kiliti kapalı durumda idi. Tahmin edemediğim sorun ille karşılaştım ilk aldığımda kurduğum senkronize etr8gm e-postası ile devam etmemi istedi. O hesabımda şuan aktif olmayan fatura borcu yüzünden kapanmış nunaramin üzerine iki faktörlü şifre seçeceği ile kullanıyordum. Kısacası sizden yardım rica ediyorum.FRP kilidini tekrar kapatmam devre dışı bırakmm için ne yapmam gerekiyor.biraz internetten inceledjm baktım ama kafam çok karıştı bypss ,Blocked by FRP Lock, bir kaçtane daha vardı isimlerini hatırlayamadım. Bunlarıda Odin yolu ilemi yükleme yapıyoruz veya nasil Bir yol çizmem gerekiyor. Yardımcı olurmusunuz
 


Üst Alt