İlahi Dinle v2.1

Sponsorlu Bağlantılar

mobislam

mobislam

Üye
    Konu Sahibi
İlahi Dinle v2.1
İlahi Dinle

İlahi Dinlemekten Hoşlanan Kullanıcılarımıza Müjde!

Yaklaşan on bir ayın sultanı ramazan ayı için siz değerli kullanıcılarımız için iftarın gelmesini keyifle beklemenizi sağlayacak mükemmel bir uygulama geliştirdik. Birbirinden güzel ilahileri dinlerken zamanın nasıl geçtiğini hiç anlayamayacaksınız bile.

İlahi Dinle Uygulaması Nedir?

Bütün islam aleminin bildiği gibi “İlahi” denilince akla ilk gelen kişi Yunus Emre’dir. İlahi, bütün evrenlerin yaratıcısı olan Allah-ü Teala’yı övmek amacı ile bestelenmiş makam ile okunan dini tasavvufi halk edebiyatı nazım şekline verilen isimdir. Bütün dini inançların çok önemli bir parçası olup İslam inancında da çok önemli bir yer vardır. Ayrıca ilahiler, dini tarikatlara göre değişik isimlerle de anılabilmektedir. Örneğin, bektaşilerde nefes, mevlevilerde ayin, alevilerde deyiş, diğer bilinen büyük tarikatlarda ise ilahi ve cumhur adı ile anılmaktadır.

Nasıl Yükleyebilirim?

Android uyumlu cihazınızdan google play store uygulamasını çalıştırın. “İlahi Dinle” kelimesini aratın ve MobIslam geliştiricisinin uygulamaları listesinden uygulamayı cihazınıza yükleyin.

Hemen indirmek ve bir an önce birbirinden güzel ilahileri mobil cihazınızdan kesintisiz ve reklamsız dinlemek istiyorsanız;



Hangi İlahileri Dinleyebilirim?


İlahi Dinle, android uygulaması sayesinde birbirinden güzel ve yüksek kalitede kesintisiz yüzlerce ilahiye kolayca ulaşabilir, keyif ile dinleyebilirsiniz. Uygulamamızın play store yorumlarına yorum atarak veya mobislam.com üzerinden ilahi dinleme isimli sayfamızdan istekte bulunarak ilahi arşivimize sizlere sunabilmek adına bizlere öneride bulunabilirsiniz. Öneri ve görüşleriniz doğrultusunda uygulamamıza istediğiniz ilahi eklenecektir. Şimdilik arşivimizde olan ve ilahi dinle uygulamamız aracılığı ile dinleyebileceğiniz ilahi söyleyen islam büyüklerine ait liste aşağıdaki gibidir.


  1. Taha Akkor
  2. Senai Demirci
  3. Sedat Uçan
  4. Sami Yusuf
  5. Sami Özer
  6. Ömer Karaoğlu
  7. Ömer Gümüştaş
  8. Mustafa Özcan Güneşdoğdu
  9. Mehmet Seyitoğlu
  10. Mehmet Karakuş
  11. Mehmet Emin Ay
  12. Maher Zain
  13. Hasan Dursun
  14. Feyzullah Koç
  15. Engin Titiz
  16. Dursun Ali Erzincanlı
  17. Cemal Kuru
  18. Celaleddin Ada
  19. Ali Ercan
  20. Abdurrahman Önül



 
  • Beğen
Tepkiler: 'Şeref'


aycan54

Üye
Teşekkürler.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Site Yada Uygulama Tarzı Bişeyler Olaymiş İyiymiş NEyse Tşkler
 
celilcemre

celilcemre

Üye
Çok sağ olasın
 
  • Beğen
Tepkiler: mobislam


Üst Alt