Samsung Galaxy Tab S

Sponsorlu Bağlantılar

novagtv

novagtv

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Tab S
Not:alıntıdır

Samsung Galaxy Tab S

Samsung’un şimdiye kadar ürettiği en ince ve en üstün performanslı tablet serisi olan Galaxy Tab S, 8.4 ve 10.5 inçlik modelleri ile New York’ta gerçekleştirilen lansmanda tanıtıldı. Samsung’un bitmek tükenmek bilmeyen telefon ve tabletlerinden hala sıkılayan okuyucularımız için biz de özelliklerini yazdık.

Tab S serisi tüm modellerde 2500 x 1600 çözünürlükte Super AMOLED ekran mevcut. 8 çekirdekli Exynos işlemciye sahip olan tabletler ayrıca 3 GB RAMiçeriyor. 16 ve 32 GB dahili hafızaya sahip bu tabletler 128 GB da mikroSD kart desteğine sahip.
Galaxy Tab S serisinin donanım gücü dışında bir diğer özelliği ise Samsung’un ürettiği en ince tablet olması. Öyle ki; 6.6 mm. kalınlığı ile Apple’ın iPad Air’ındanve kendisinden önceki Galaxy TabPro’dan daha ince bir yapıya sahip.

Android 4.4 KitKat işletim sistemine sahip olan Tab S serisi tabletler ayrıca, arama yanıtlama özelliğine de sahip, (ama arama yapamıyor mu yani? Zeki Müren bizi göremiyor mu?) Galaxy S5’te bulunan Ultra tasarruf modunu da bulunduran ve LTE (4G) destekli modelinde WiFi Booster özelliğini barındıran Galaxy Tab S, 8.4 inç modelinde 399 ve 10.5 inç modelinde 499 Dolar fiyat etiketine sahip


İnce ve Hafif

Birinci sınıf incelikte ve hafiflikte tasarım

Elinize aldığınızda hafifliğini hissedin.
8.4 inç (Wi-Fi Model: 294 g / LTE Model: 298 g) ve 10.5 inç (Wi-Fi Model: 465 g / LTE Model: 467 g) ekrana sahiptir. Üstün portatifliği ve şık kenarlarla tamamlanmış birinci sınıf tasarımını çok beğeneceksiniz.



Çoklu Pencere

Çoklu görev için optimize edilmiştir.

Çoklu pencere ile birçok görevi tek ekranda kolayca tamamlayabilirsiniz. Video izlerken veya arkadaşlarınızla konuşurken internette gezinebilirsiniz. LTE modelinde çoklu görev sırasında sesli arama yapabilir ve alabilirsiniz.



SideSync 3.0

Telefon ile tablet arasında kusursuz bağlantı

SideSync 3.0'ı telefonunuzda ve Galaxy Tab S'de kurarak telefon ekranınızı tablet üzerinde görebilir, veri aktarabilir, kolayca kopyalayıp yapıştırabilirsiniz. Tab S ile sesli arama yapabilir ve alabilirsiniz.

* Temmuz 2014 itibariyle Arama Aktarma Galaxy S5'de, SideSync 3.0 ise Galaxy Note 3, S4 ve S5'de desteklenmektedir. Daha fazla cihaz eklenebilir.



Uyarlanabilir Ekran

Görüntüleme deneyimine göre Optimize Edilmiş Ekran

Uyarlanabilir Ekran1) renk gamını, netliği ve kontrastı, kullanımınıza göre otomatik olarak ayarlar. Örneğin; film izlerken e-kitap okumaya geçiş yaptığınız anda ekran, kendisini ideal görüntü verecek şekilde ayarlar. 3 Ekran Modu2) ile geçerli kullanıma göre AMOLED Fotoğraf, AMOLED Sinema ve Temel Mod arasından seçim yapabilirsiniz.

1) Uyarlanabilir Ekran özelliği şu 7 uygulamada çalışır: Galeri, Kamera, İnternet, Video, E-kitap (Google Playbook), VT Arama ve Arayüz. 2) 3 Ekran Modu başka şirketlere ait uygulamalar da dahil olmak üzere tüm ekranlarda uygulanabilir.


Parmak İzi Okuyucu

Parmak İzi ile Güvenli ve Kolay Erişim

Güvenlik, parmağınızın ucunda. Dahili sensörün sağladığı "Cihaz Kilitleme ve Kilit Açma", "Kimlik ve Parola Değiştirme", "Çoklu Kullanıcı Modunda Oturum Açma" ve "Özel İçeriği Gizleme" gibi özellikler kolaylık ve çok yönlü güvenlik sağlar.



Diğer Özellikler

Her zaman verimliliği sağlayın. GalaxyTab S; Cisco WebEx çözümü, Remote PC Access ve E-Meeting1). gibi optimize edilmiş verimlilik özellikleri sağlar. İş akışınızı genişletin, verimliliğinizi hareket halindeyken de koruyun.

1) E-Meeting ücretsiz olarak Samsung Apps'den indirilebilir.

Cisco WebExUzaktan Video KonferansVideo konferans ile çok yönlü iletişim sağlayın. WebEx sekiz kişiye kadar katılımcı ile çok noktalı video konferans imkanı sağlar. Doğrudan iletişim kurun ve belgeleri anında paylaşın. 144$ değerinde 6 aylık ücretsiz deneme sürümü ile Galaxy Tab S'de WebEx deneyimini yaşayın; herhangi bir kısıtlama olmadan uzaktan video konferans yapın.Remote PCPC'nize her zaman ve her yerden erişim sağlayın.Ofis masanızı her yere yanınızda taşıyın. Ev veya iş bilgisayarınızı Galaxy Tab S ile senkronize edin. Kaydetme, düzenleme, kopyalama ve yapıştırma işlemleri yaparak, Galaxy Tab S ile bilgisayarınızı her zaman ve her yerden kolayca kontrol edin.

* Windows/Mac PC

* Bilgisayar açık olmalıdır.

Çocuk ModuÇocuklar için Keyifli ve Güvenli İçerikÇocuk Modu, çocukların oyun ve kullanımı için mükemmel bir şekilde tasarlanmıştır. Canlı ve renkli kullanıcı deneyimi, çocuklara özel uygulamalar ve ebeveyn kontrolünde kullanım özellikleri, hem çocuklar hem de ebeveynler için büyük bir keyif ve kolaylık sağlar.İndirme GüçlendiricisiLTE ve Wi-Fi ile desteklenen güç.Dosyaları hızlı bir şekilde indirmeniz gerektiğinde İndirme Güçlendiricisi'ni açın ve daha yüksek ağ hızından faydalanın. İndirme Güçlendiricisi, gelişmiş Akıllı Bağlantı teknolojisiyle Wi-Fi ve LTE'yi bir arada kullanır.

* Yalnızca LTE modelinde desteklenir.

Samsung KNOXUygulama ve verilerinizin güvenliğini koruyun.Samsung'un kusursuz Galaxy Tab S güvenlik çözümü olan KNOX, sektördeki en zorlu güvenlik gereksinimlerini karşılamaktadır. Bu, uygulamalarınızın ve verilerinizin güvenliğini sağlar. Huzur içinde çalışın.
 


bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
2500×1650 deil mi cozunurlugu
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şuan piyasadaki rakipsiz tabletler tab s ler gerçekten samsung işi kapmış :good:
 
  • Beğen
Tepkiler: novagtv
novagtv

novagtv

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bu tablete laf yok en iyi çözünürlük ve netlikte ilk tablet ve en iyisi
 
novagtv

novagtv

Üye
    Konu Sahibi
Bu tabletin üst modelleri ne olacak merak konusu
 
bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
hayal de mi kurmayak :D
 
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
novagtv

novagtv

Üye
    Konu Sahibi
Aman yaaaa gerek yokki türkcell in tableti bile herşeyi kaldırıyo bide tab s i gör harika bişey zaten .bence daha güçlüsüne gerek yok :)
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben alırsam 8.4 inchi alırım mağazada gördüm harika bir alet
 
novagtv

novagtv

Üye
    Konu Sahibi
Ben alırsam 8.4 inchi alırım mağazada gördüm harika bir alet
Evet ama büyüğündeki işlevselliği vermez ve 10.5 inc e nazaran pili daha az dayanıyor
uzun süre dayanmalı diyorsan tavsiye etmem.
tabi oda aynı özelliklere sahip (pil dışında)
 
bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Evet ama büyüğündeki işlevselliği vermez ve 10.5 inc e nazaran pili daha az dayanıyor
uzun süre dayanmalı diyorsan tavsiye etmem.
tabi oda aynı özelliklere sahip (pil dışında)
10.5 cok buyuk bence oyun rahat oynanmaz
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
8.4 tam kitap okumalık :ehe hem kitaptanda ince
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yolculukta alcan ultra güç tasarrufuna %0 şarj kaybı :cool:
 


Üst Alt