Sahte S2 nasıl anlaşılır ?

Sponsorlu Bağlantılar

koxpstop33

Üye
    Konu Sahibi
Sahte S2 nasıl anlaşılır ?
Merhaba , bir kaç sorum olacaktı internette biraz araştırma yaptı fakat tatmin edici cevaplar bulamadım , bulsam bile 2012 yılında cevaplanmış ve eski , yani şu anki çin malı telefonlar neredeyse anlaşılmayacak kadar aynı yapılmış. yardımınıza ihtiyacım var :(

1- internette 500 liraya sıfır S2 buldum , adam yurt dışından getirtmiş o yuzden bu kadar ucuzmuş , istediğiniz telefoncuya götürün ondan sonra satın alın gibi şeyler söylüyor full kutulu verecekmiş , bende ilk defa s2 alacagımdan dolayı orjinali ile çakması arasında ki farklarını bilmiyorum .

2- farz edelim telefon orjinal çıktı bende kullanmadıgım bir 5800 var onun imei'sini atabilir miyim ? atabiliyorsak nasıl ?

not: ilk soru benim için daha önemli mümkün olan her türlü yöntemi söylerseniz çok sevinirim . benim bildiklerim ;
- Telefonun arkasında ki yapıştırılmış olan imei
-kamerasının çözünürlüğü
-antutu benchmark testi ( kaç puan almalı onu bilmiyorum )
 


kartal835

kartal835

Üye
Kayıtlı mı
 

koxpstop33

Üye
    Konu Sahibi
daha telefonu almadım ama adam yurt içi kayıtlı diyor büyük ihtimal de eski bir telefonun imei adresini atmıştır ben onu kendi 5800 telefonum la değiştircemCevap bekliyorum ona göre alacağım Güncel (:
 

MaxipmaN

Üye


burda bi sonuç var ama
 

koxpstop33

Üye
    Konu Sahibi
skoru " 6173" yazıyor , peki sahte olup olmadıgını nasıl anlayacağım ? malum şimdiki teknolojide adamlar nerdeyse orjinalden daha iyi telefon yapıyorlar :dry::dry::dry::dry::dry:
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Şu an piyasada spot satılan 'I9100' Modelli Galaxy SII lerin tamamı toplama cihazdır.ve almanızı kesinlikle önermiyorum.Samsung firması üretimini durdurdu 1 yıldır bu modelin.Onun yerine Galaxy SII Plus (I9105)Modeli var.Bunun birebir spotu bulunmaktadır 500-550 TL arası.Fakat en başta belirttiğim modelden ufak tefek noksanlıkları vardır.(Ram hızı ve grafik kabiliyeti).
ben bir hafta aradım SII hatta aldım geri verdim.Onun yerine KVK lı S4 mini aldım mecburiyetten..
 
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
aynn s2 alma ama özelliklerine işlemcisini filan göstersen programlar var onlara bak nette yazan işlemciyle aynıysa tmmdır
 

koxpstop33

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkür ederim yurt dısından bi tanıdıgımdan s3 mini aldım şimdilik bir sıkıntı yok 60 gün sonra kapanmasından başka :)
 

Benzer Konular



Üst Alt