Gingerbread den Jellybean e hangi romu önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

jamshot

Üye
    Konu Sahibi
Gingerbread den Jellybean e hangi romu önerirsiniz?
Merhabalar arkadaşlar, araştırma yapıyorum aslında ama yıllardır düzgün bişi bulamadım genelde s plus için kernel atılmadığından sonuca ulaşamamıştım. Ama youtube de samsung galaxy s plus için de hep yeni sisteme geçirilmiş olduğunu görüyorum.

Foruma baktım ama açıklayıcı herhangi bir şey bulamadım genelde zaten işten anlayanlar için hazırlanmış bilgiler var ne yazık ki çok anlamayanlar için gerekli basit adımlar yok bu nedenle de hala gingerbread de sürünüyorum :)



şunu buldum ama burada da bluetooth un çalışmadığını söylemiş. Bu şekilde basit bir şekilde açıklanmış ama bug ları olmayan temiz bir rom öneriniz var mı diye sormak istemiştim. Bu linkteki adımı nasıl daha sorunsuz bir sistemle telefonuma yükleyebilirim?

Şimdiden teşekkürler
 


Emre

Üye
 

jamshot

Üye
    Konu Sahibi
hocam ilk önce teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için, ama sıkıntı da burda forumda bir sürü başlık var hangisinde ne yapacağım hiç bir fikrim yok direk gerekli adımları gösteren başlığı söyleyebilirseniz çok güzel olur şimdiden teşekkürlerkonuları okuyorum çok geniş bilgiler var. Çok karışıyor. Nerden ne yüklicem napıcam her şey belirsiz.
 
byAndroid

byAndroid

Üye
Ben normal galaxy s i9000 kullaniyorum her turlu rom vs kernel mevcut senin telede olmasi lazim
 
Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Yaw arkadaş ne kadar acizsiniz herşeyi hazır bekliyorsunuz.
Zahmet olmazsa youtube de ara.
En ince detayına kadar anlatım yapılmış....!!!!
 
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow

jamshot

Üye
    Konu Sahibi
youtube da hangisine güveneceksin? birader bunu araştır et diyosun da vakit olsa hallederiz heralde. Madem youtube da var linkini kopyalamak mı zor geldi anlamadım
 


Üst Alt