Psp 1004-2004-3004 ve Go hakkındaki sorularınız

Sponsorlu Bağlantılar

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
Ben PSP 2004 kullanıyorum. Versiyonunu 4.05'den orijinal yazılım 6.60'a yükselttim. Orijinal yazılımımı pro b10 ve ardında da c3 fix yaptım ve ne yaptıysam oyunlar, memory stick kısmında corrupted data olarak görünüyor. Tekrar 6.60 orijinal versiyona geri döndüm. O flasher denen programda cihazda kurulmuyor zaten. Hangi versiyonu kursam flasher da desteklenmiyor cihazda zaten. PSP/GAME içine ISO klasörü açıyorum ve oyunu içine atıyorum corrupted data diyor. ANA dizine ISO klasörü açıp oraya atıyorum bu seferde memory stick bölümünde hiçbirşey görünmüyor. Neyi yanlış yapıyorum? Versiyonu sırasına göre kurmak şart değil herhalde. Şuan orijinal sürümdeyim. 6.60'ı hangi versiyona yükselteceğim? Detaylı bir şekilde anlatım yapabilir misiniz?

Eski yeni oyun çalıştırıp, çalıştıramama gibi bir durum söz konusu değildir herhalde... :/
googlede arat psp 6.20 cfw dosyaları taalimata uygun yükle...bende psp 3004 vardı aynı hatayı verdi...
 


rocker_hasan123

rocker_hasan123

Üye
hocam ben psp için android emülatörü olup olmadığını merak ediyorum.
ayrıca internetten video izleyebileceğim bir program-site varmı ?
 
Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Psp emülatörü birkaç tane görmüştüm. Ama hiçbirini denemedim.
 
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
hocam ben psp için android emülatörü olup olmadığını merak ediyorum.
ayrıca internetten video izleyebileceğim bir program-site varmı ?

Happy Chick adlı uygulamayı indirirsen PSP dahil olmak üzere bir çok oyun ve emulator bulabilirsin.En kolayı bu program bana kalırsa.
 
zorhac

zorhac

Üye
tamam peki kardesm.. tşk ederim... zahmet oldu... haa. bi de cok olıuoyrum bliorum ama .. zamanınınz olursa şunu da cevaplar msnz? arastrtrken bi de 3006 gördüm...? o nasıl.. 3004 mü 3006 mı iyi?
Kardes 300x sondaki rakam hangi ulkede uretildigini gosteriyor . 3004 3006 arassindaki tek fark fabrikanin baska ulkede olmasi
 
emresekeroglu83

emresekeroglu83

Üye
Benim psp 2004 var gecen pcden oyun atarken dondu bekledim kendine gelmedi bataryasini cikarttim (elim kirilsaydi da cikartmasaydim) hafiza kartini gormuyor sadece isik yanip sonuyor yavasca ne yapmam lazim bi yardim etseniz
 

ninjaaa

Üye
S.a. Abi benim psp nin bodeli e1004 abi ben kirdim kendim gayet iyi oynuyodum oyunlari abi sonra oyun oynarken sarji bitti bende takmadim koydum kenara abi sonra bikac ay sonra aklima geldi :) taktim sarja bikac saat durdu turuncu isik hala yanmiyodu sd kardi cikarip 1 gun sarj yaptim yine olmadi sarja takiyorum olmuyo ben usb sarji kapatmiatim onceden bide gittim denesim baska sarj aletinde olucakmi diye olmadi kac gundur sarjda hicbisey olmuyo yardim et bataryasi satilmiyo heryerde ben cikarma yolunu buldum bide arkadaslar turkiyeden bulursaniz link atin lutfen. Simdiden tsk.
 
Jan

Jan

Üye
pc de win10 yüklü idi 2.nci el aldığım kırılmış psp ye gayet güzel bir şekilde temaydı oyundu cart curt hepsini atıyordum önceki gün win7 yükledim yani format attım şimdi usb kablosunu takıyorum biçimlendir diyor hafıza kartını hadi ona eyvAllah dedim farklı bir kaç program ile biçimlendirdim bu sefer gördüğü hafıza kartını bana bomboş dosyasız olarak karşıma çıkarıyor. Daha sonra içine attığım dosyaları ise kendi psp in içinde ikende göstermiyor böyle saçma bir hal aldı benim iş . çok araştırdım netten fakat sonuç bulamadım. yeni aldığım psp in de 2nci sahibiyim onu da görmediği için dosyalar filan sürümünü yükseltemiyorum ve kıramıyorum. şimdi bir internet cafeye gideceğim ve deneyeceğim. olmaz ise güzel bir şekilde açıklar yardımcı olur iseniz çok sevinirim. Hayırlı bayramlar.
 


Üst Alt