Sokakta bulduğu silahı kurcalarken katil oldu

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Sokakta bulduğu silahı kurcalarken katil oldu
'te, sokakta bulduğu ı tuvaletinde incelemek isteyen şahıs, silahın ateş alması sonucu lavaboda ellerini yıkayan temizlik işçisi 'ı (59) vurdu.

Özcan olay yerinde hayatını kaybetti. Güvenlik kameralarından kimliği tespit edilen şüphelisi O. (23), Fatih’te saklandığı otelde gözaltına alındı.

Olay, Katip Kasım Mahallesi'nde bulunan Katip Kasım Camii'nin tuvaletinde 8 Eylül sabahı yaşandı. Bir aracın altına atılmış silah bulan Aydın O., silahı incelemek üzere cami tuvaletine geldi. Kabinde silahı incelemeye başlayan Aydın O., silahın ateş almasıyla neye uğradığını şaşırdı. Asıl şok ise Aydın O.’nun kabinden çıkmasıyla yaşandı.

Bölgede temizlik işçisi olarak çalışan ve cami tuvaletine ellerini yıkamak üzere giren Nurettin Özcan, silahtan çıkan kurşunun başına isabet etmesi sonucu kanlar içerisinde yere yığıldı. Neye uğradığını şaşıran Aydın O., hızla olay yerinden uzaklaştı.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, kabin kapısını delen kurşunun Özcan'ın başına isabet ettiğini belirledi. , cinayet şüphelisini tespit etmek için cami ve bölgedeki güvenlik kayıtlarını incelemeye başladı.

Kayıtlarda bir kişinin olay yerinden hızla uzaklaştığını belirleyen polis, bu kişinin yaralamadan poliste kaydı bulunan Aydın O., olduğunu belirledi. Polis, Aydın O.’yu saklandığı otelde gözaltına aldı. Olayda kullanılan ve çöpe atıldığı belirtilen silah, tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Aydın O.’nun ifadesinde, “Yolda bir silah buldum. Silahı denemek için tuvalete girdim. Bir anda ateş aldı. Çıktığımda adamın öldüğünü gördüm. Sonra kaçtım.” dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Aydın O., tutuklanıp cezaevine gönderildi.
 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
sakamatlık ya
 
Adilx05

Adilx05

Üye
23 Yaşında Bi Arkadaş Silahı Denemk İçin Tetiğe Mi Basmış :gun1:
Hep Paralı Askerliğin Sonuçları İşte :bangin:
 
_RYUK_

_RYUK_

Üye
fazla merak iyi değil
 

Benzer Konular



Üst Alt