Madrid fazla sıkmadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Madrid fazla sıkmadı
[h=2]Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ndeki rakibi Real Madrid, La Liga'da konuk ettiği Levante'yi 5-1 mağlup etti. Oyuna sonradan giren Mesut Özil, attığı 2 golle yıldızlaştı.[/h]


Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ndeki rakibi Real Madrid, La Liga'da konuk ettiği Levante'yi 5-1 mağlup etti. Oyuna sonradan giren Mesut Özil, attığı 2 golle yıldızlaştı.

Sahaya Cristiano Ronaldo olmadan çıkan Real Madrid, ilk bölümde etkisiz kaldı. Levante, en etkili geldiği pozisyonda, 31'inci dakikada Michel ile 1-0 öne geçti.
Ancak Real Madrid'in cevabı gecikmedi. Xabi Alonso'nun ortasına, muhteşem bir vole vuran Higuain, takımına 1-1'lik eşitliği 36'da getirdi.
Golün ardından toparlanan Real Madrid, baskısını artırdı. 38'inci dakikada Kaka'nın ortasında top, Christian Lell'in eliyle buluştu ve Real Madrid penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Kaka, takımını 2-1 öne geçirdi.
Maçın ilk yarısı da bu skorla tamamlandı.
İkinci yarının başında Cristiano Ronaldo da oyuna girdi. Ama Real Madrid, tempoyu düşürüp, ikinci yarının genelinde daha çok top dolaştırmayı tercih etti.
Son dakikalarda ise Eflatun-beyazlılar'ın golleri gelmeye başladı. Önce 84'üncü dakikada Cristiano Ronaldo skoru 3-1 yaptı. Daha sonra da Türk asıllı yıldız oyuncu Mesut Özil sahneye çıktı.
Mücadeleye 76. dakikada giren Mesut Özil, 87 ve 90+1'inci dakikalarda Levante filelerini havalandırarak, takımını 5-1'lik üstünlüğe taşıdı. Mesut'un bu golleri, aynı zamanda karşılaşmanın skorunu belirledi.
Galatasaray ile oynayacağı rövanş maçı öncesinde Real Madrid, La Liga'daki puanını 65'e çıkardı. Levante ise 40 puanda kaldı.
 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
şampiyon barça
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Sekonet
Cevap
0
Görüntüleme
379
Sekonet
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
428
Baydırman
Baydırman
Cevap
3
Görüntüleme
525
Baydırman
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
333
DiaBLoS


Üst Alt