Fabregas-alexis a.ş.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Fabregas-alexis a.ş.
[h=2]İspanya La Liga'da lider Barcelona, Nou Camp'ta konuk ettiği Mallorca'yı 5-0 mağlup etti ve zirvedeki farkı korudu. 3 gol-2 asistle oynayan Fabregas ve 2 gol-2 asist yapan Alexis Sanchez, gecenin yıldızları oldu.[/h]

İspanya La Liga'da lider Barcelona, Nou Camp'ta konuk ettiği Mallorca'yı 5-0 mağlup etti ve zirvedeki farkı korudu. 3 gol-2 asistle oynayan Fabregas ve 2 gol-2 asist yapan Alexis Sanchez, gecenin yıldızları oldu.

Ayrıca geçirdiği karaciğer rahatsızlığının ardından, yaklaşık 1 sene sonra formasına kavuşan Abidal, Nou Camp tribünleri tarafından dakikalarca alkışlandı.
Mallorca karşısına, PSG maçında sakatlanan Lionel Messi'den yoksun şekilde çıkan Barcelona, mücadeleye beklendiği gibi kontrollü başladı.
Katalanlar, La Liga'nın son sırasında bulunan Mallorca karşısında golü bulmakta fazla zorlanmadı. 20. dakikada Alexis Sanchez ile duvar pası yapan Fabregas, düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.
Golden sonra daha etkili olan Barça, 22'inci dakikada farkı 2'ye çıkardı. Sol çaprazdan Fabregas'ın vuruşu kaleciden dönerken, dönen topu tamamlayan Alexis Sanchez topu ağlara gönderdi.
Çok rahat bir oyun sergileyen Barcelona, 3. golü de Fabregas-Alexis işbirliği ile buldu. Bu kez sağ çaprazda topla buluşan Alexis Sanchez, ceza sahasına giren Fabregas'ın önüne bıraktı. Fabregas da kendisinin ikinci, takımının üçüncü golüne imza attı.
Barcelona'nın gol yağmuru, dinmek bilmedi. İlk yarının kahramanlarından Fabregas, Alexis Sanchez'in ilk golünde olduğu gibi asisti yaptı ve Şilili oyuncu da golü yapmakta zorlanmadı. Skor 4-0'a gelirken, ilk yarı da bu skorla tamamlandı.
Katalan ekibi, ikinci yarıya da golle başladı. Bu kez Iniesta'nın asistini iyi değerlendiren Fabregas, skoru 5-0 yaparken, hat-trick yaptı.
Maçın kalan bölümünde ise Barcelona, oyundaki tempoyu düşürdü. 70'inci dakikada ise Nou Camp'ta duygusal anlar yaşandı. Geçen sene geçirdiği karaciğer rahatsızlığı nedeniyle 1 senedir sahalardan uzak kalan Erick Abidal, oyuna girdi. Fransız oyuncunun sahaya girişi, Nou Camp tribünleri tarafından dakikalarca alkışlandı.
Çarşamba günü 2-2'nin rövanşında Paris Saint Germain ile oynayacağı maçı da düşünen Barcelonalı oyuncular, son bölümlerde tamamen tempoyu düşürerek, top çevirmeye başladı. Maçta başka gol de olmadı ve Barcelona, sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrıldı.
Bu sonucun ardından La Liga'daki puanını 78'e çıkaran Katalanlar, takipçisi Real Madrid ile arasındaki 13 puanlık farkı korumayı başardı.
 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
viva Barça
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
evet abidala bende çok sevindimde . titinun yüzünün sol tarafı kıpkırmızıydı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
232
Eren Değerli
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
227
DiaBLoS


Üst Alt