Hıqh_VoLTaqe27
Üye
Gül Reçeli
Malzemeler :
Gül Reçeli:
3 Kg Tozşeker
6 Su B. Su
3 Limon
3 Avuç Gül Yaprağı
Hazırlanışı
Şekeri geniş ve derin bir tencerenin içine boşaltıyoruz. 6 su bardağı suyu ekliyoruz. 3 limon suyunu sıkıp ekliyoruz.
Kaynayama başlayınca altını kısıyoruz. Gül yapraklarını ayıklayıp temizliyoruz. 30 dakika pişirdikten sonra gül yapraklarını koyuyoruz.
5 dakika daha kaynatıp altını kapatıyoruz. Soğuduktan sonra servis ediyoruz.
Gül Reçeli:
3 Kg Tozşeker
6 Su B. Su
3 Limon
3 Avuç Gül Yaprağı
Hazırlanışı
Şekeri geniş ve derin bir tencerenin içine boşaltıyoruz. 6 su bardağı suyu ekliyoruz. 3 limon suyunu sıkıp ekliyoruz.
Kaynayama başlayınca altını kısıyoruz. Gül yapraklarını ayıklayıp temizliyoruz. 30 dakika pişirdikten sonra gül yapraklarını koyuyoruz.
5 dakika daha kaynatıp altını kapatıyoruz. Soğuduktan sonra servis ediyoruz.