Iste facebook home

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
Iste facebook home
İşte Facebook Home ve HTC First!

Facebook'un Android için hazırladığı dev yeniliği Home ve yeni HTC cebi hakkında her şey!




Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, San Francisco'daki sosyal devin yeni Android giriş ekranını tanıttı. 12 Nisan'da Google Play'de indirmeye sunulacak yeni giriş ekranı "Home", ilk olarak belirli cihazlara sunulacak (HTC One X, HTC One X+, Samsung Galaxy S3 ve Galaxy Note 2). Aynı etkinlikte HTC CEO'su Peter Chou da sahneye çıkarak Facebook giriş ekranıyla sunulan ilk cep olan HTC First'ü ortaya çıkardı.

Zuckerberg'in "uygulamalar yerine insanları birinci plana koyuyor" sözleriyle anlattığı Home, bir Android arayüzü olarak çalışıyor ve mevcut arayüzünüzün üzerini çeşitli işlevlerle kaplıyor. Bu işlevlerden biri olan CoverFeed, sizi uygulamalara odaklanan dünyadan kurtararak kişilere odaklı bir dünyaya davet ediyor.

Home ile telefonunuz, Facebook arkadaşlarınıza odaklı bir hale gelse de uygulamaları hala kullanabiliyor ve görebiliyorsunuz. Arayüz, Windows Phone veya WebOS'u oldukça andırıyor ve yukarı veya aşağı kaydırılabiliyor.

Açık bir sohbetiniz varsa, onu hep ekranda görüyorsunuz. İletişim kurduğunuz kişilerin kafaları, ekranınızın üzerinde simge olarak görünüyor. Bu kafaları ekranınızın istediğiniz yerine sürükleyebiliyorsunuz. Chat Heads adındaki mesajlaşma işlevi, SMS ve Facebook Messenger'ı destekliyor.


CoverFeed, arkadaşlarınızın neler yaptığını tam ekran bir fotoğrafla gösteriyor. Biraz derine indiğinizde ise hala Android'i kullandığınızı farkediyorsunuz, zira Facebooksadece yeni bir giriş ekranı, kilit ekranı ve mesajlaşma uygulaması meydana getirmiş.

Home'da Facebook uyarılarını her zaman arkadaşlarınızın profil resmiyle beraber görüyorsunuz (uygulama simgesinin aksine). İlgilenmediğiniz uyarılarıekranın dışına sürükleyerek onlardan kurtulabiliyorsunuz.












Facebook Home, sosyal ağı sıkça kullanan Android sahipleri için iyi bir seçenek olacak gibi görünüyor. Home 12 Nisan Cuma gününden itibaren Google Play Store'dan ücretsiz indirilebilecek.

[video=youtube;Lep_DSmSRwE]http://www.youtube.com/watch?v=Lep_DSmSRwE[/video]



 
  • Beğen
Tepkiler: x-scarface


gss_adnan

gss_adnan

Üye
Tşk
 
x-scarface

x-scarface

Üye
Görsel açıdan gayet güzel duruyor bi bakalım Teşekkürler bilgilendirme için :)
 
tapatalk

tapatalk

Üye
xiamio terk
 
firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar begendiyseniz bir begeniyi cok gormeyin lutfen :) tesekkurler
 
fk555897

fk555897

Üye
$100'a çıkacakmış. Bence bu telefona bu fiyat çok uygun.
 
fk555897

fk555897

Üye
Ne diyorsun arkadaşım sen bazı sitelerde Bu telefonun 100 Dolar'a çıkacağı yazıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt