Boyu küçük işlevi büyük ASUS GeForce GTX 670

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Boyu küçük işlevi büyük ASUS GeForce GTX 670
Teknoloji dünyasında ilk olan küçük ebatlı GTX 670 modeli olan ASUS GeForce GTX 6700 DirectCU mini ITX ve Micro ATX kasalara yerleştirilebiliyor.

ASUS, küçük boyutlu mini ITX kasa ve anakartlar ile uyumlu, yüksek performansı kompakt bir tasarımla sunan GeForce GTX 670 DirectCU Mini modelini duyurdu. Sadece 17cm uzunluğunda olan kart, DirectX 11.1 uyumlu NVIDIA GTX 670 grafik işlemcisine sahip. Referans tasarım GTX 670’in uzunluğunun 24,13cm uzunluğunda olduğu düşünüldüğünde ASUS GeForce GTX 670 DirectCU Mini’nin boyutları daha iyi anlaşılabiliyor.



ASUS GeForce GTX 670 DirectCU küçük kasalarda da yüksek performans alınmasını sağlayabilmek için tasarlandı.

ASUS, DirectCU soğutma sistemini küçük boyutlarda da kullanabilmek için yeniden tasarladı. Daha kısa olan kartta, grafik işlemcinin tam üzerinde ısıyı hızlıca dağıtan ve referans tasarım GTX 670’e göre %20 (7,5 C) daha serin olmasını sağlayan bakır buhar odası bulunuyor. Yeni CoolTech fan tasarımı da geniş alana etki eden bir hava akımı sağlayarak karttaki önemli bileşenleri serin tutuyor. Yeni fan ayrıca üç kat daha sessiz çalışıyor.

Direct Power ve Super Alloy Power İle Dayanıklılık

Küçük boyutlarda olmasının tüm avantajlarını kullanan ASUS GeForce GTX 670 DirectCU Mini, güç dağıtım bileşenleri ve grafik işlemci arasında köprü oluşturup verimli çalışma, %56 daha düşük öz direnç ve %15 saha serin bir PCB olmasını sağlayan Direct Power teknolojisine sahip. Super Alloy Power kapasitörler, bobinler ve MOSFET’ler ısı ve strese karşı dayanıklı hale getirilerek, standart bileşenlere göre 2,5 kat daha uzun ömür sunuyor.
 


MrExpert

MrExpert

Üye
GTX serisi her zamn oldukça performaslı ama türkiyeye ya hepsi gelmiyor yada gelenlerinde fiyatları çok yüksek.
 
nalcam22

nalcam22

Üye
bizim türk milleti küçük diye almaz bunu
 
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
çok para isterler. ama iyi kart olmuş :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt