SAMSUNG'un Yeni DEV'i!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG'un Yeni DEV'i!!
Salonuna yerleştireceği düz ekran TV konusunda herhangi bir ekonomik veya mekan sınırlaması yaşamayanlar için Samsung’un 75 inç’lik, yani 189 cm. köşeden köşeye uzunluğa sahip olan ES9000 LED Smart TV’si dikkate alınabilecek bir seçim olabilir. 19 bin 999 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatına sahip olan bu LED TV piyasaya çıktı. Kırmızı altın rengi kaplaması ve lüks tasarımıyla dikkat çeken bu ürün tüketicilerin 60 inç ve üzeri TV’lere duydukları talep dikkate alınarak geliştirilmişti.

Samsung ES9000′de , Akıllı İçerik ve Akıllı Gelişim gibi Samsung’un üst sınıf HDTV’lerinde yer alan özellikler bulunuyor. Bunlar sayesinde TV’yi el hareketleri veya komutlarla kontrol etmek, Samsung tarafından sunulan içerik kütüphanesinden yararlanmak ve TV’yi gelecek yılların yazılım tabanlı yenilikleriyle uyumlu hâle getirmek mümkün oluyor. ES9000 Smart TV Sound Share adı verilen ve televizyonun ses sistemini otomatik ve kablosuz olarak Samsung’un 6 ve 7 serisi Kablosuz Audio Dock Sistemlerine bağlayan bir özelliği de bünyesinde barındırıyor. TV, taşıdığı çift çekirdekli işlemci sayesinde oyun ve uygulamaları düzgün bir şekilde çalıştırma, aynı zamanda tatmin edici bir web’de gezinme deneyimi de sağlıyor.
Samsung ES9000, Güney Koreli şirketin Micro Dimming Ultimate ve Precision Black teknolojilerinden de yararlanıyor. Bu sayede daha zengin renkler, daha detaylı görüntüler ve daha yüksek kontrast oranları sunuluyor; netlik ve siyah renk seviyesinde de yüzde 30 iyileşme sağlanıyor. Ayrıca en üst serilerine kıyasla da parlaklık seviyesinde yüzde 60 iyileşme sağlanıyor, daha büyük ekran boyutu ve daha yüksek izleme mesafeleri destekleniyor. Alıntı.NOT:Beyler ekranın büyüklüğü ile pixel yoğunluğunu ele alırsak o kadar kaliteli bir görüntü vermez ama Ultra HD gelicek biliyorsunuz onun ile birlikte tadından yenmez maç izlerken staddaymış gibi kafamızı sağa sola çeviririz :D
 


Ocean258

Ocean258

Üye
Tv'nin fiyatı zaten uçmuştur.İçindende iki tane gözlük çıkar. Onca parayı verip sinir küpü olur çıkarsın.
 
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Dedim ya 20 bin tl :D
 
william75

william75

Üye
bu tv 20.000 Tl olamaz bence... çok daha pahalıdır...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt