Bing Arayı Kapatıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bing Arayı Kapatıyor
Microsoft'un arama motoru Bing, Google'la arasındaki farkı kapatmaya devam ediyor. Google'ın bu durumla ilgili ne yapacağı ise hala merak konusu.
Her ne kadar Google uzunca bir süredir açık ara liderliği elinde bulundursa da arama motoru cephesinde de sıkı bir rekabet söz konusu. ABD'den gelen son istatistikler gösteriyor ki Google'ın kendini güvende hissettiği birincilik kürsüsü de sallanmaya başladı.

Son istatistikler gösteriyor ki Google, geçtiğimiz yılki payına göre %11'lik bir düşüş yaşayarak Nisan ayında ABD'de yapılan araştırmaların %64.42'lik kısmına ev sahipliği yaptı. Bing ise geçtiğimiz yıla göre payını %11 arttırmayı başararak önemli bir sınır olan %30 barajını aşmayı başardı. Bing'in Nisan ayındaki payı %30.01 oldu.

Yahoo ile imzaladıkları anlaşmadan ve Microsoft mühendislerinin Bing arama motoru algoritması üzerine ciddi bir şekilde eğilmeye başladığının açıklanmasından sonra pazar payı ciddi bir hızla yükselmeye başlayan Bing, şimdilik Google'ın yarısına bile erişmiş değil. Ancak bu hızla giderse Google'ın birincilik kürsüsünün ortağı olabilir gibi görünüyor.
 


doctorrr

doctorrr

Üye
normal arkasında microsoft var yani :)
 
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bekleyip görelim!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
538
Doğuş Pertez
bydexer
Cevap
0
Görüntüleme
498
bydexer
Marco Laren
Cevap
9
Görüntüleme
4K
Bruce Lee QQ


Üst Alt