Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)
HACKLEMEKTEN KORKANLAR ŞU KONUYA BİR BAKSIN: http://www.maxicep.com/symbian-s60v...clidir-sertifikalama-ile-birlikte-563929.html

Kesinlikle en baştan KONUNUN UZUNLUĞUNA bakıp korkmayın. Çok çok basit yöntemlerle bu işi bitireceğiz.


Öncelikle elinizde bir adet X-plore olması gerek ya da başka bir dosya yönetici de olur. ilk 4 bölüm için tüm işimiz aşağıdaki sertifikaya son klasörüyle X-plore'u buradan signed olarak indirebilirsiniz:

Download yazan kısma tıklayın zaten gelen pencerede symbian için olan xplore'u görürsünüz.

Ayrıca bu işlemlerin video şeklinde uygulanmış halini de inanu kardeşimiz paylaşmış (Kendisine emeğinden ve paylaşımından ötürü çok çok teşekkür ediyoruz) işte linki burada youtubedan izleyebilirsiniz (OLUR DA SİLİNİRSE VİDEO, ALTTAKİ EKLERDE DE MEVCUT)


YAZILI ANLATIMIMIZ

NOT: Karıştırmayın diye hepsinin direkt linklerini altlarına ekledim.

1.
Mobile_Security uygulamasını kurun. * Reset ile ilgili birşey sorarsa hayır diyin.

2.
tmquarantine klasörünü x-plore aracılığıyla olduğu gibi C'ye atın. Ama tekrar dikkatinizi çekiyorum klasör halinde atın içindekileri falan değil.

3.
1'de kurduğumuz program varya hani (menüde kırmızı ikon çıkar zaten) ona girin
options-Quarantine list'i açın ve içindeki herşeyi seçip Restore'ye basın. (yani oradaki 3 dosyayı da restore yapacaksınız- geride dosya bırakmayın)

4.
RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion adlı programı kurun ve içine girince 2 tane yama görürsünüz. onları aktif yapın. (Aktifken yeşil olur, pasifken ise mavi) Yükledikten sonra internete bağlanma probleminiz olursa Mobile_Security silersiniz. İşte bu kadar.

Eksik bir yer yok galiba biraz kısa oldu. Ama ne yaparsınız zaten kısa bir yöntem. Sorun çıkarsa yardımcı oluruz.

http://www.maxicep.com/attachments/97609d1318444876/
**İşlemleri yaptım ama hata alıyorum derseniz İnanu kardeşimizin açtığı şu konuya da mutlaka bir göz atın : http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-ve-yapilan-hatalar-icin-cozumler-570805.html

HALA SERTİFİKA SORUNU DEVAM EDİYORSA AŞAĞIYA DEVAM EDİNİZ. (YANİ rompatcherdaki open4all çalışıyor ama installserver yaması aktif olmuyorsa, yeşil olmuyorsa)

Aşağıdaki yöntemi uygulayınca sertifika sorununuz kesinlikle biter ( bu yöntemi de yaptım installserver yaması yeşil olmadı demeyin. olmasına da gerek yok zaten ama sertifika sorununuz da olmaz rahat olun. lütfen aynı soruyu sormayın artık)

(Belle olanlar rompatcherda installserver yamalası yeşil de olsa her halukarda altta yer alan 1. YÖNTEM (installserver.exe) uygulayacaklar-)

Burada şunu belirmek istiyorum. Rompatcherdaki installserver yaması her telefonda sertifika sorununu çözemeyebilir. Onun için bize sadece open4all açılsa bile yeterli olacaktır. open4all açık olması bizi sisteme eriştirir. Böylece biz de sys veya resource üzerinde oynama yaparak sertifika sorununu çözebiliriz. bunun için ben 3 yöntem biliyorum onları da ekleyim.

* Siz gidip de hepsini birden yapayım, önümde kimse duramasın demeyin. Hepsi de son tahlilde aynı işi görüyor. Biri işinize yararsa onda karar kılın. Fazla da kurcalamayın ki olaylar karışmasın. * Rompatcherdaki open4all seçeneğinin aktif olduğunu varsayarak anlatıma devam ediyorum.

* Bundan sonraki yöntemleri yaptığınızda rompatcherdaki installserver yamasının aktif (yeşil) olmasını beklemeyin çünkü o işi zaten installserver.exe görüyor.

1. YÖNTEM (installserver.exe)

Xplore'a girip sıfır tuşuna basıyoruz. Karşımıza çıkan pencerede gizli dosyalar ve sistem dosyaları yazan 2 tane kutucuklu kısım geliyor onları işaretleyip çıkıyoruz. Alttaki linkten de indirdiğimiz (telefonunuza uyumlu olan) installserver.exe dosyasını c:\sys\bin içine atıyor ve telefonu kapatıp açıyoruz. Eğer sertifika sorununuz yoksa bu aşamadan sonra aşağıya geçmeyin. Yok devam ediyorsa silin o attığınız installserver.exe'yi ve alta geçin. http://www.maxicep.com/attachments/97884d1318827175/

""" Cihazınızın O.S 9. serisinden hangisine girdiğini bilmiyorsanız Mustafa kardeşimizin açmış olduğu şu konuya bakabilirsiniz ( Teşekkürler Mustafa):
http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/s60v3-cihazlarin-surumleri-606307.html

1.yöntem işe yaramadıysa diğer yöntemler için şu linki takip ediniz:
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-devami-2-ve-3-yontem-594337.html#post4267549

BAŞARILI OLUNAN TELEFONLAR
(sizlerin de desteğiyle listeyi güncelleyeceğim)

701
N8
E7*
E6*


5730XM
5800
6220C-1
6700
6710 navigator
C5-00,2
C5-03
C6-00
C6-01
C7
E52
E55
E63-1
E66
E71
E72
N73
N79
N81 8GB
N91
N95 8GB
N96
N97 Mini
X6
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK, veliahht01, umutunlu ve 115 diğerleri


ahmet2356532

Üye
link olu :S
 
h716043

h716043

Üye
sağol gerçekten oldu n95 8gb ta
 
  • Beğen
Tepkiler: cihan3330, xinanux ve Symbianist

braves

Üye
e72 de oldu teşekkürler yalancı diyen arkadaş kendin yapamamışsındır.
 
  • Beğen
Tepkiler: xinanux ve Symbianist
serinaga

serinaga

Üye
İlginç ...
 
  • Beğen
Tepkiler: Symbianist

ahmet2356532

Üye
e72 de oldu teşekkürler yalancı diyen arkadaş kendin yapamamışsındır.
Kardes dedıklerını harfı harfıyen yaptım e71 benımkı hala program yuklerken sertıfıka hatası alıyorum ayrıca verdıgı programdada 2 tane yesıl yanmıyor tekı yanıyo dıgerı kırmızı gosterıyo? Acıkla o zaman hadi
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
arkadaşlar her telefonda olacak diye bir garanti yok olmamışsa olmamıştır birbirimize yalancı diye ifadeler kullanmayalım lütfen
 
  • Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve Symbianist
h716043

h716043

Üye
bide yükledikten sonra Mobile_Security silin yoksa interne girmiyor
 
  • Beğen
Tepkiler: xinanux ve Symbianist
bygokhan

bygokhan

Üye
n95 işe yaradı
 
  • Beğen
Tepkiler: xinanux ve Symbianist
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim. Birilerinin işine yaradiysa ne ala. Eğer hepsi oldu işaretler de yeşil oldu ve hala program kuramıyorsanız konuya bazı eklemeler yapabilirim.

----------Eklendi @ 00:05:04 ---------- Yazıldı @ 00:01:55 ----------

Yalancı diyenin de canı sağolsun. Ama onu demek yerine meramıni anlatırsa başka yollar deneriz.

----------Eklendi @ 00:07:07 ---------- Yazıldı @ 00:05:04 ----------

bide yükledikten sonra Mobile_Security silin yoksa interne girmiyor
bunu farketmemistim konuya ekleyeyim. Teşekkürler.


----------Eklendi @ 00:13:53 ---------- Yazıldı @ 00:07:07 ----------

e72 de oldu teşekkürler yalancı diyen arkadaş kendin yapamamışsındır.

rica ederim


----------Eklendi @ 00:14:28 ---------- Yazıldı @ 00:13:53 ----------


link sağlam eklenti haline getirildi

teşekkürler
 
kadikoy

kadikoy

Üye
options-Quarantine list'i açın ve içindeki herşeyi seçip Restore'ye basın.
Bnim telefonda quarantine list BOŞ Hiçbişey yok onun için restore olmuyor.
 
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
sağol gerçekten oldu n95 8gb ta

sen de sağol kardeşim. hayırlı olsun


----------Eklendi @ 00:18:05 ---------- Yazıldı @ 00:15:23 ----------

options-Quarantine list'i açın ve içindeki herşeyi seçip Restore'ye basın.
Bnim telefonda quarantine list BOŞ Hiçbişey yok onun için restore olmuyor.

ikinci aşamada bir hata olabilir bir daha bak istersen. eğer olmazsa telefonu kapatıp açıp sadece ikinci aşamadan sonrasını da bir daha takip edip deneyebilirsin.
 

bekiremek

Üye
Allah Razı Olsun Kardeş Nokia C6-01 Tmm :D Emeğine Sağlık
 
  • Beğen
Tepkiler: Symbianist
Kaptantaner.

Kaptantaner.

Üye
slm kardeşim benim n73 var ve bu programı yükledim xplore ile taşıyamadım xplorenin dili ıngilizce nasıl atacam bana öğretirmisin. Bu arada daha önce umu nokia hack sertifika programı yükledim fakat rompatcher e giriyorum open 4 al yamasını aktifleştiriyorum oluyor ama intal servere tıklıyorum kırmızı çarpı çıkıyor işlem yapmıyor yani programları sertifikasız yüklemiyor yine aynı düzen devam ediyor.. Neden oluyor acaba. Biliyorsan sana zahmet cevaplarmısin bir ikincisi bu daha önce yüklediğim umu nokia hack programı şu anda telefonda kurulu. Senin verdiğin programı yüklesem olurmu çalışırmi acaba.

----------Eklendi @ 14:37:03 ---------- Yazıldı @ 14:20:06 ----------

bu arada biraz uğraşlar sonucu programı yükledim fakat options-Quarantine list'i açın ve içindeki herşeyi seçip Restore'ye basın demişsin bunu aynen yaptım ama içi boş seçilecek hiç birşey yok. Ne yapmak gerek kardeşim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Symbianist
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
slm kardeşim benim n73 var ve bu programı yükledim xplore ile taşıyamadım xplorenin dili ıngilizce nasıl atacam bana öğretirmisin. Bu arada daha önce umu nokia hack sertifika programı yükledim fakat rompatcher e giriyorum open 4 al yamasını aktifleştiriyorum oluyor ama intal servere tıklıyorum kırmızı çarpı çıkıyor işlem yapmıyor yani programları sertifikasız yüklemiyor yine aynı düzen devam ediyor.. Neden oluyor acaba. Biliyorsan sana zahmet cevaplarmısin bir ikincisi bu daha önce yüklediğim umu nokia hack programı şu anda telefonda kurulu. Senin verdiğin programı yüklesem olurmu çalışırmi acaba.----------Eklendi @ 14:37:03 ---------- Yazıldı @ 14:20:06 ----------bu arada biraz uğraşlar sonucu programı yükledim fakat options-Quarantine list'i açın ve içindeki herşeyi seçip Restore'ye basın demişsin bunu aynen yaptım ama içi boş seçilecek hiç birşey yok. Ne yapmak gerek kardeşim.
eğer open4all yeşil oluyorsa rompatcherda yeterli. Bu durumda benim konulardan installserver isimli olanda senin telefona uygun olani orda yazan yere at dene bakalım.
 
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Aslında yöneticiler bu konuyu sabitlese güzel olurdu. Yeni konular açıldıkca aşağı doğru kayıp ihtiyacı olanın bulması zorlaşabilir bu şekilde.
 
izmitli1983

izmitli1983

Üye
5800 denedim oldu tşklerrrrr 5800 tlf olanlara duyrulur
 
  • Beğen
Tepkiler: Symbianist


Üst Alt