Super Mario Planet Game For Nokia S60v5 Mobiles

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Super Mario Planet Game For Nokia S60v5 Mobiles
Tags: Nokia 5230, Nokia 5233, Nokia 5530, Nokia 5800, Nokia S60v5 Mobiles Nokia C6, Nokia N8, Nokia N97, Nokia X6, Super Mario, Super Mario Planet Oyunu, Super Mario Planet Oyunu






Super Mario Planet Symbian S60 5th Edition cep oynamak için (Nokia N97, 5800 XpressMusic, 5530 XpressMusic, X6 ve N97 Mini) mevcuttur. Antone Samy tarafından Super Mario Planet sürümü 1.3.15 bu cep telefonlarından çok iyi çalışıyor. Dayalı olarak temas olmasa ama bunu oynarken zevk olacaktır.

Super Mario büyük kenti ziyaret etmeye karar verdi. Ama pek çok engel kaçınırken, bu karışık enerji hatları üzerinde hayatta kalmak için, Mario hayatının oyun oynamak zorunda kalacak! Basın bir satır aşağı hareket etmek için aşağı, sola / sağa hareket için sol / sağ. Basın aşağı ona tel düşmek yapmak.

Ve kabarcıkları ikramiye ona yardım toplamak mümkün olduğunca çok sayıda yıldız olarak en iyi skoru kayıt için. Super Mario Planet oyun birden çok dili destekler: İngilizce, Francais, Deutsch, İtalyan ve Espanol. Oyun mükemmel arka plan sesi var. Play 12 seviyesi vardır.

Mario tüm zamanların en popüler oyunlardan biridir.



çeviri google translate
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: deniz94 ve Mehmet


Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
:tşk:
 
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
teşekkürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt