Need for Speed: The Run

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Need for Speed: The Run
Tür: Yarış
Yapımcı: EA Black Box
Dağıtımcı: EA Games
Platform: PC, PS3, Xbox 360, Wii, 3DS
Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Web:
Grafik Motoru: Frostbite Engine 2.0
Yaş Sınırı: 12+
Video:

Need for Speed: The Run'da kendimizi Amerika'nın bir ucundan diğer ucuna uzanan ölümüne bir yarışın ortasında bulacağız. Bizim için San Francisco'dan New York'a kadar hız limiti ve trafik kuralları olmayacak çünkü hayatımızı geri kazanmak için bu yasa dışı yarışı kazanmamız gerekecek. Ülkenin en tehlikeli yollarında, en tehlikeli yarışçılarıyla çıkacağımız bu ölüm kalım mücadelesinde tek sahip olacağımız şey aracımız ve yeteneklerimiz olacak. (alıntı: BSC)


 


Anıl Umut

Emekli Yönetici
Çevresel efektler ön planda.Bekleyelim görelim.Bakalım Shift'in tahtını devralacak mı ?:)
 
  • Beğen
Tepkiler: MeLih_061
-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
1998'den beri Need For Speed oynuyorum. En güzel serileri tartışmasız, Most Wanted, Carbon ve Pro Street'dir. Pro Street'den sonra Electronic Arts genel bir düşüşe geçti. NFS serisinin yüz karası olan Undercover'ı çıkarmakla hata yaptı. Undercover çıktığı gün hayal kırıklığına uğradım. Dünya'nın en iyi oyun yapımsıcına bunu yakıştıramadım. Undercover'ı yapacakları kadar Command Conquer serisini geliştirebilirlerdi. Most Wanted ve Carbon'un oyun motoru Undercover'dan daha iyidir. Undercover'ın 2001'de ki Hot Pursuit'den farkı yoktur.

Need For Speed Shift'de bi nevi Forza Motorsport gibi... Hatta çalıntıdır. Forza Motorsport'un grafikleri ve kullandığı oyun motoru tüm NFS serilerinden daha başarılıdır. Forza Motorsport'da ön plandaki araba zaten Ferrari'dir.

Need For Speed World Online, serinin son oyunu olmalıydı. Video gözünüzü yanıltmasın. Adı üstünde Trailer'dır. Kapaktan ve videolardan da anlaşılacağı gibi Undercover'ın tarzında bir oyun yine bizi bekliyor.

Aralık da çıkacak olan Forza Motorsport 4'ün Official Trailer'ına bakabilirsiniz. 1080p HD kalitesindedir. Aralıkta tahtı şüphesiz Forza Motorsport 4 alacaktır. Ön plandaki araba ise Ferrari 458 Italia...

Official Trailer Video:

[video=youtube;ju_5TT5YKb4]http://www.youtube.com/watch?v=ju_5TT5YKb4[/video]


Buda 2010 Xbox Kinect test sürüşüdür:

[video=youtube;1z4yKn-DKJU]http://www.youtube.com/watch?v=1z4yKn-DKJU&feature=related[/video]
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt