'Bizi yenersen seni öldürürüm'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
    Konu Sahibi
'Bizi yenersen seni öldürürüm'
UEFA Avrupa Ligi (F) Grubu'nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Panathinaikos'un teknik direktörü Henk Ten Cate, Galatasaray'ın "Tehlikeli bir takım olduğunu" söyledi.

Ten Cate, takımının antrenmanı öncesinde, maçın yapılacağı OAKA Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Galatasaray'ı övdü. Galatasaray'ın çok güçlü bir takım olduğunu belirten Hollandalı teknik adam, "iyi dostu" olarak nitelendirdiği Frank Rijkaard'a, "Atina'ya hoşgeldin, ancak buraya puan almaya geldiyseniz sizi öldüreceğim" ifadesini kullanarak, esprili bir mesaj verdi.

Bir karşılaşmada, savunmanın anahtar kelime olduğunu vurgulayan Ten Cate, her güçlü takımın zayıf bir yanının da olabileceğini ifade etti. "Her iki takımın da eşit kuvvette olduğu" değerlendirmesinde bulunan Ten Cate, yarınki karşılamanın, "göz alıcı" olacağı yorumunu yaptı. İlk maçta, forvet Djibril Cisse'nin forma giymeyecek olmasının, Panathinaikos'u ne derece etkileyebileceğine ilişkin bir soruyu Ten Cate, "Geçtiğimiz yıl da bu oyuncu olmadan çok sayıda maç oynadık, gayet de iyi gitti. Bir kayıp olduğu gerçek, ancak çok iyi iş yapan başka oyuncularımız da var" ifadesini kullandı.

Panathinaikos'un, varabileceği maksimum sonuca ulaşmak istediğini söyleyen Ten Cate, "Zaman nereye varabileceğimizi gösterecek. Her maça yenmek için giriyoruz" dedi. Öte yandan, Panathinaikoslu oyuncular adına konuşan forvet Dimitris Salpingidis, Galatasaray ile çok önemli bir maç oynayacaklarını söyledi. Teorik açıdan grubun iki favorisinin karşılaşacağını belirten Yunan oyuncu, "Kendi sahamızda oynadığımız için avantajlıyız" dedi.

"Galatasaray, güçlü ve kaliteli bir takım. Ancak madem ki kendi sahamızda oynuyoruz, kazanabiliriz" diyen Salpingidis, "İyi savunma yapmamız gerek" diye konuştu.

Yunan oyuncu, bir Türk takımına karşı mücadele verilecek olması konusunda ise "Futbol birleştirir. Ayıracak bir şeyimiz yok. Bizim tek istediğimiz kazanmak" ifadelerini kullandı.
 


Consul9

Consul9

Üye
hollandalıların espiri anlayışı birbaşka:ehe
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Açık açık tehdit gibi duruyor.:ehe
 
Salihyet

Salihyet

Üye
Uygunsuz konuşmuş :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt