Şimdi ne olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Şimdi ne olacak?



Ankaraspor'un küme düşürülmesiyle Türk futbolunda adeta bir kaos yaşanıyor.


Ankaraspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gökçek'in Ankaragücü başkanı olmasıyla başlayan kriz, mavi-beyazlı ekibin küme düşürülmesiyle daha da alevlendi. Bununla beraber Ankaraspor'la ilgili kafalarda oluşan soru işaretleri de giderek artıyor. İlk akla gelen soru ise; Ankarasporlu futbolcular ve teknik direktör Jurgen Röber'in sonunun ne olacağı...

TRANSFER İÇİN EK SÜRE
Lige iyi bir başlangıç yapan Ankaraspor'da takımın Bank Asya 1. Lig'e düşürülmesinin ardından TFF tarafından futbolcular için 15 günlük bir ara transfer süresi verilmesi bekleniyor.

Teknik direktör Jurger Röber'in ise durumu daha kritik. Bank Asya 1. Lig'deki 'yabancı hoca yasağı' nedeniyle Ankaraspor'un başında görev yapamayacak olan Alman teknik adamın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Röber'in bu durumda tazminat hakkı da bulunuyor.

LİGİN KADERİ
Ankaraspor'un bu sezon oynadığı 4 maçta aldığı puanlar ve diğer takımların durumu ise bir başka soru işareti. Mavi-beyazlı ekip, geride kalan maçlarda Antalyaspor'u mağlup etmiş, Gaziantepspor ile Gençlerbirliği'yle berabere kalırken Galatasaray'a da mağlup olmuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu konuda ise verebileceği iki karar var. Bunlardan ilki; Ankaraspor'un ligde oynadığı maçları ve bundan sonraki maçlarını tamamen yok sayması. İkincisi ise sezonun kalanında Ankaraspor'la karşılaşması gereken takımların hükmen galip sayılması yönünde.

TAHKİM YOLU
Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek'in yaptığı açıklamaların ardından Başkent ekibinin başta Tahkim Kurulu olmak üzere itiraz haklarını sonuna kadar kullanacağı biliniyor. Ancak kararı Tahkim Kurulu da onaylarsa Ankaraspor’un ligden düşürülmesi kesinleşecek ve geriye dönüş yolu kapanacak. Bu durumda Turkcell Süper Lig bu sezon 17 takımla oynanırken, gelecek sezon Bank Asya 1. Lig'den Turkcell Süper Lig'e 3 yerine 4 takım yükselecek.
 


Consul9

Consul9

Üye
desene gitti bizim 3puan:(
 
Cynical

Cynical

Üye
Ankaraspor'un bundan önceki maçlarının skorları aynen tescil edilirse seyreyle kıyameti...
 
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
lige şimdiden allak bullak oldu.Allah (c.c)sonunu hayır getire:pro:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt