Nimbuzz - Ücretsiz Mesaj ve Dosya Gönderme, Arama, Sohbet!

Sponsorlu Bağlantılar

maxibrk

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
Nimbuzz - Ücretsiz Mesaj ve Dosya Gönderme, Arama, Sohbet!
Mobil Özgürlüğe Katılın

Nimbuzz Mobil ile ücretsiz arama,sohbet,mesaj ve dosya gönderebilirsiniz. MSN, Yahoo, Google Talk ve daha fazla topluluktan arkadaşlarınızı birleştirir.

MSN, Yahoo, Google Talk, Facebook ve Twitter gibi diğer platformlardaki arkadaşlarınızla ücretsiz arama, sohbet ve daha fazlasını yapabilirsiniz.
Uluslararası görüşmelerden tasarruf edin.Arkadaşlarınızın haritada yerini belirleyin."Buzz" sayesinde nerde olursanız olun arkadaşlarınızı Nimbuzz'a çağırın, arkadaşlarınızdan habersiz kalmayın...

Ücretsiz arayın
Windows Live Messenger, Yahoo, Gtalk, Nimbuzz ve daha fazla yerdeki arkadaşlarınızı nerede olurlarsa olsunlar Nimbuzz kullanarak arayın! Farklı topluluklardaki arkadaşlarınızla konferans görüşmesi yapmak için Nimbuzz kullanın.

Tasarruf Yapın
Dakikaları saymak yerine Nimbuzz ile arkadaşlarınızı uluslararası ücretsiz tarife ile arayın.Aynı zamanda sabit telefonlardaki arkadaşlarınızı ve cep numaralarını VOIP hesabınızı kullanarak arayın.
Destekleyen telefonlarda arama türünü "Seçenekler>Ayarlar>Aramalar: internet araması" seçerek internet üzerinden arama yapabilirsiniz.:oke:Bunun için Nimbuzz her hangi bir ücret talep etmez.Görüşme boyunca harcadığınız kota miktarı için operatörünüze ödeme yaparsınız, eğer ekonomik internet paketi kullanıyorsanız harcadığınız kota miktarı paketinizden düşülür...

"Nimbuzz Mobil'i indirmek ve kullanmak ücretsizdir. Hiçbir şey için fatura yada masraf çıkarmıyoruz. Nimbuzz cep telefonunuzun internet sağlayıcısını kullanır ve bu sağlayıcı size fatura gönderebilir.eğer bir WiFi bağlantısı kullanmıyorsanız sınırsız internet servisi kullanmanızı öneririz. Arama türünüze bağlı olarak da servis sağlayıcınız size fatura gönderebilir."

Dosya paylaşın
Fotoğraf, video ve müzik gibi dosyalarınızı desteklenen tüm topluluklar arasında paylaşın.
Bir Nimbuzz hesabından diğer bir Nimbuzz hesabına gönderilen dosyalar "çevirimiçi galeri" 'de keydedilir (sadece alınan dosyalar) ve istediğiniz zaman size gönderilen dosyaları tekrar indirme olanağı sunar.
Diğer topluluklara (Windows Live, Yahoo, Gtalk vb..) gönderdiğiniz dosyalar e-mail ile sizin adınıza arkadaşınıza gönderilir.

Arkadaşlarınızın Yerini Bulun
Harita üzerinde kendi yerinizi arkadaşlarınızla paylaşın ve onların yerini görün.Yüzyüze görüşmeler ayarlamak için ideal.

Nimbuzz PC/MAC
Nimbuzz sadece cep telefonunuzda çalışmaz.Kişisel bilgisayaranızda da Nimbuzz'u kullanabilirsiniz. Ayrıca artık Nimbuzz, Mac için de kullanılabilir! Mac için Nimbuzz tüm popüler mesajlaşma ağları ve topluluklarındaki arkadaşlarınızla sohbet etme, onları arama ve onlarla iletişim kurmanızı sağlar.


isterseniz cep telefonunuzun marka ve modelini seçerek Nimbuzz'u bilgisayarınıza indirin.Eğer cep telefonunuzdan Nimbuzz'u indirmek istiyorsanız veya cep telefonunuzun tarayıcısından adesini ziyaret edin.
Nimbuzz PC versiyonunu indirebilirsiniz.
Nimbuzz MAC için
ziyaret edin.

BİR İPUCU

Nimbuzz'da sohbet ederken ekranda çıkan reklamlar canınızı mı sıktı?
O zaman onlardan kurtulalım!
Zntxhan ile C:\system\apps\Nimbuzz\Nimbuzz.app (eğer hafıza kartına yüklediyseniz E:\system\apps\Nimbuzz\Nimbuzz.app) dosyasını liste biçiminde açalım. "2" 'ye basarak "bul" diyelim ve "mobileads" için arama yapalım. Çıkan satırdaki URL'yi silelim.Onun yerine kafamıza göre bir şeyler yazalım.Kaydedip çıkalım.
Bu kadar basit!
Nimbuzz 'u açtığınızda sohbet ekranındaki reklamın artık çıkmadığını göreceksiniz!

Daha farklı yöntemlerle de yapılabilir. En kolayı bu.
N70'te denenmiştir. Diğer s60v2 telefonlarda da olması lazım.


-----------------------------------------
Soru ve sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.:oke:
Lütfen özel mesaj atarak yardım istemeyin!:nono:
Sorular ve cevaplar herkese açık olsun! :oke:
Alıntı yapanlar lütfen alıntı olduğunu belirtsin!
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: siptes, SHS, speedydancer ve 64 diğerleri


Ozan

Ozan

Admin
İlginize teşekkürler, güzel paylaşım ...
 
EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
güzel paylaşım olmuş kardeşim eline sağlık.

uzun süre nimbuzz kullanmıştım ancak bir süre önce msn hesabıma bağlanmaz oldu bende o gündür kaldırdım ve kurmadım. Acaba şu anda öyle bir sorun varmı
 
maxibrk

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
güzel paylaşım olmuş kardeşim eline sağlık.

uzun süre nimbuzz kullanmıştım ancak bir süre önce msn hesabıma bağlanmaz oldu bende o gündür kaldırdım ve kurmadım. Acaba şu anda öyle bir sorun varmı
Hayır. Şu an öyle bir sorun yok. 1-2 hafta öncesine kadar sohbet odalarıyla ilgili sorunlar ve bunun yanı sıra dediğiniz gibi diğer servislere bağlanma gibi bir takım sorunlar vardı. Ancak şu an herhangi bir sorun yok. :oke:
 
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
teşekkürler güzel paylaşım:oke:
deneyecegim
 
zezu_5

zezu_5

Üye
Nimbuz Üyeleri Buraya İsimlerini Yazsınlar :) Ordan Tanışır Maxicep Team Kurarık :)
 
zezu_5

zezu_5

Üye
Walla Destekleyenlerden Biri Benim :) Varsa Nimbuzzlu Arkadaşlar Buraya Toplansın Artıkın :D
 
silop_kms

silop_kms

Üye
emeğine sağlık teşekkürler...
 
  • Beğen
Tepkiler: kendal_47
X-siR

X-siR

Üye
bu şimdi tamamiylé ücretsiz midir?
 
fatihmenteş

fatihmenteş

Üye
D900i olurmu
 
By Asabi

By Asabi

Üye
Teşekkürler hocam :oke:
 

nmesiz

Üye
Peki turkcell ücretlendirme nasıl oluyor? yani işlem yaptıkçamı gidiyor, yoksa her giriş yaptığında belirli bir kontörmü gidiyor? biraz açıklarmısın.
 
maxibrk

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
Peki turkcell ücretlendirme nasıl oluyor? yani işlem yaptıkçamı gidiyor, yoksa her giriş yaptığında belirli bir kontörmü gidiyor? biraz açıklarmısın.
Bağlantı açık olduğu sürece harcadığın kota miktarı kadar ücretlendirilirsin. Giriş başına ücretlendirme gibi bir şey söz konusu değil! Eğer internet paketi kullanmıyorsan kullandığın kotaya göre kontör düşer. Eğer paketin varsa paketinden düşer. Turkcell, Vodafone, Avea... Hepsi için aynı şey geçerli zaten.
 


Üst Alt